01.03.2023

Topfotografe Elien Jansen blikt modeshoot in op Recorsite

Topfotografe Elien Jansen was van jongs af aan gefascineerd door het kantoorgebouw en de onlosmakelijk verbonden RECOR neonletters. Elien maakte een adembenemende modereeks waarin de neonletters en de Hasseltse skyline centraal staan.

“Het stond al lang op mijn lijstje om hier ooit een shoot te doen en enkele weken geleden kwam deze droom uit. De zon scheen al de hele dag en zorgde voor een prachtige zonsondergang die we konden vastleggen. Het was alsof de elementen samenwerkten om onze shoot naar een hoger niveau te tillen. Het uitzicht vanaf het dak was adembenemend. We keken uit over de stad en konden de drukte van het dagelijkse leven onder ons zien. Het gaf ons het gevoel dat we even boven alles uitstegen en onze eigen wereld creëerden op het dak van het gebouw. Ik zal deze dag altijd koesteren als een van de hoogtepunten in mijn fotografiecarrière”, blikt Elien tevreden terug.

De herontwikkeling van het iconische kantoorgebouw is ondertussen gestart. We kunnen u alvast vertellen dat de neonletters niét verdwijnen.