19.08.2022

Recor-fabriek wordt festivalterrein voor ondernemers

Niet de traditionele Hangar 58, maar de RECOR-site op Hasselt-Zuid wordt het decor voor het Feest van de Ondernemer op 7 oktober. “Het zal zowat de laatste keer zijn dat er kan gefeest worden, aangezien de voormalige RECORfabriek vlak daarna zal verbouwd worden. Een unieke gebeurtenis om niet alleen te netwerken en dansen, maar een heus festival waar heel veel te beleven valt”, vertelt Ingrid Nenczl, marketing- en communicatiemanager van Unizo Limburg enthousiast.

Ondernemers met knaldrang kunnen op 7 oktober hun hartje ophalen tijdens het Feest van de Ondernemer op de RECOR-site in Hasselt. Voor deze festivaleditie trekken Unizo- én Bouwunie Limburg alle registers open. “Zo zullen er naast streetrunners en graffiti-artiesten ook een bmx’er en rapper zijn”, vertelt Ingrid Nenczl. “Wie graag zelf in actie schiet, zal zich kunnen uitleven onze digitale graffitimuur. Daarnaast zullen er vele kleine verrassingen en acts zijn die ongetwijfeld een grote glimlach op de aanwezigen hun gezicht zullen toveren. Ook de DJ’s sluiten aan op het festivalconcept. Zo neemt het Limburgse Sanseveria Sound System de eerste uren van de avond voor zijn rekening. Ze stonden al op de affiches van Tomorrowland, de Gentse feesten en Pukkelpop en weldra draaien ze dus voor het eerst plaatjes op een ondernemersevent…”

Ook Made in Limburg zal aanwezig zijn in de voormalige RECOR-fabriek. We brengen een tattoo-artiest mee, die een lichaamsdeel naar keuze zal versieren met een unieke creatie… Inschrijven voor dit spektakel kan via deze link.