Door de diversiteit aan bedrijven die worden aangetrokken, wordt deze nieuwe bedrijvencampus een bruisende, bloeiende omgeving. We streven ernaar om de campus uit te breiden met aanvullingen die de bedrijven zullen ondersteunen en zelfs versterken.

Door het inzetten van gedeelde functies zoals opleidings- en vergaderzalen, food & beverage ruimten, sportinfrastructuur, demoruimtes, tijdelijke showrooms, … kunnen de bedrijven ruimtelijk efficiënter worden. Het gedeelde programma maakt dat bedrijven niet enkel op zichzelf gericht zijn, maar een sterke community vormen die met elkaar in verbinding staat.

Een kwalitatief beleid rond parkmanagement is essentieel. Door het aanstellen van community management — dat fungeert als centraal aanspreekpunt voor de verschillende bedrijven — is er een verbindende, menselijke factor die het community gevoel op RE|CORE voedt. Door in te zetten op een open campus, veiligheid en onderhoud door correct parkmanagement vergroot de aantrekkingskracht van de site alleen maar.

Daarnaast gaat er ook extra aandacht naar welzijn en beleving. Vandaag spenderen mensen steeds meer tijd in hun werkomgeving. Het vormt een verlengstuk van hun privéleven. Het is aangewezen om extra’s te voorzien die ervoor zorgen dat het werk een plek wordt voor levenslang leren, ontspanning, recreatie en plezier. De integratie van ruimtes voor opleidingen, sport, gezonde voeding, deelfietsen, eventueel een crèche, … speelt hierin een belangrijke rol. De site transformeert op die manier van een 9-to-5 naar een 5-to-9 omgeving: een plek die bijdraagt tot het fysisch én mentaal welzijn van gebruikers en bezoekers